Cornelius - Gastrotech Kft. H-1116 Budapest, Sopron út 64. Telefon: (+36-1) 204-4283, 204-4284 E-mail: gastrotech@gastrotech.hu
Cégismertető
Referenciák
Üdítő- és szódagépek
Sör- és borcsapolók
Alkatrészek
Tisztítószerek
Akciók
Kapcsolat

CÉGISMERTETŐ

A Cornelius cég 1973-ban jelent meg először Magyarországon, és abban az évben üzemelte be az első átfolyós rendszerű Post-mix gépet. A CORNELIUS találmánya a hűtött, adagolt, alkoholmentes üdítők, sörök, borok „gépi csapolása”, valamint a hideg szódavíz adagoló berendezések.

Ennek a gyártó cégnek vagyunk a kizárólagos magyarországi képviselői, eleinte egyéni vállalkozóként, majd 1991-ben létre hoztuk a Gastrotech Kft-t.

Azóta foglalkozunk kereskedelemmel, szervizeléssel, valamint beüzemeléssel.

Műszaki kollegánk 22 éve vesz részt rendszeresen Németországban és Angliában technikai tanfolyamokon és tréningeken.

Tevékenységeinket mindig a piaci kereslet függvényében folytattuk: beüzemelések, szerviz és javítási munkálatok a post-mix-en kívül a különböző sörgyárak és boros cégek megbízásából (Heineken, Dreher, Liquid Gold, Carlsberg , Pécsi Sörfőzde stb.) történtek.

Az elmúlt 10 évben az IKEA-ban kizárólagosan, valamint a McDonald’s megbízásából alkalmanként végezzük az üzembe helyezéseket, szerviz valamint a tisztítási feladatokat. Egyéni vállalkozók (éttermek, borozók, büfék) tartoznak még a vevőkörünkbe.

Komoly technikai és műszaki tapasztalattal rendelkezünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy minőségi munkát biztosítsunk, garanciával.

Alkatrészkínálatunkban megtalálhatók csövek, bilincsek, borcsapok, csepptálcák, sörcsapok, toldók, vízkeverő motorok, borszivattyúk stb.

Új, saját gyártású tornyokkal is bővült az elmúlt évben a palettánk, melyeket igény szerinti méretben és kivitelben készítünk el.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is a vevőink között köszönthetjük.